KONTAKT

Često postavljana pitanja i odgovori

ODGOVOR

Škola fudbala Dif je projekat Fakulteta sporta i fizičkoga vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, koji je u sastavu šire organizacione celine pod nazivom ’’ CENTAR ZA FUDBALSKE TALENTE’’. U sastavu  Centra nalaze se još i Fudbalski klub Dif, Ženski fudbalski klub Dif, Skauting tim Dif i Program za individualno napredovanje.

ODGOVOR

Škola fudbala Dif se nalazi u Beogradu, tačnije u Košutnjaku, u ulici Blagoja Parovića 156. Treninzi se održavaju u hali  i na otvorenim terenima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

ODGOVOR

Škola fudbala Dif okuplja polaznike uzrasta od 5 do 10 godina starosti. Deca starija od 10 godina svoj fudbalski razvoj nastavljaju u okviru fudbalskog kluba Dif koji okuplja polaznike uzrasta od 10 do 18 godina starosti.

ODGOVOR

Imajući u vidu da imaju pravo da obučavaju samo oni koji su i sami predhodno obučeni, trenerski, stručni kadar naše  škole sačinjavaju mladi, ambiciozni i stručni, Viši fudbalski treneri i profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje,  univerziteta u Beogradu. Oni su svakodnevno  u prilici da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala ali i izučavanjem srodnih naučnih disciplina (fiziologija, biomehanika, biologija razvoja čoveka sa osnovama sportske medicine, psihologija, pedagogija, ...) koje su u vezi sa fudbalskom praksom u radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama. Taj talentovani tim stručnjaka – učitelja fudbala, prenose svoja znanja i iz oblasti koje su direktno vezane za fudbalsku igru i to iz: tehnike fudbala, taktike fudbala, fizičke pripreme, psihologije i pedagogije u fudbalu...

ODGOVOR

Časovi fudbala se održavaju 3 puta nedeljno u terminima:  utorkom, četvrtkom od 19-21 čas i subotom od 12-14 časova u hali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i na otvorenim terenima (od čega je jedan teren sa travnatom podlogom,  a drugi teren sa najmodernijom podlogom u čijem sastavu je kombinacija plastike i gume).

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti