KONTAKT

FUDBALSKI VIKEND

23-03-2018

Podeli vest

naslov vesti

Vikend koji nam sledi, a to su 24.03.2018. i 25.03.2018. godine, biće ispunjenom mnoštvom utakmica, svih generacija dečaka naše škole fudbala. Zbog fenomenalnog rada naše dece, treneri su odlučili da ih nagrade ovim bogatim vikend programom, i iz tog razloga sve naše generacije će odigrati utakmicu za vikend.
Krećemo redom i prednost dajemo najstarijoj generaciji, 2009. godištu. U subotu, naši najstariji dečaci će svoje veštine i napredak koji pokazuju, pokušati da demonstriraju protiv naših prijatelja iz ŠF „Varga“. Utakmica će se odigrati u našoj Sali u subotu, sa početkom u 13:00. Zatim u nedelju, naše dečake očekuje gostovanje ŠF „Alfa“, sa početkom u 11:00. Njihov balon se nalazi na Miljakovcu 3. Takođe, naši momci koji treniraju i napreduju u Sali Zavoda za Sport, imaju utakmicu u subotu u balonu u Kneževcu, protiv ŠF „Žarkovo“, sa početkom u 13:00. Nadamo se da če, uspeti u što većoj meri da , primene elemente koje uče na treninzima, postignu što je više golova i budu još bolji nego na prethodnim utakmicama.
Nastavljamo dalje, srednja generacija, dečaci rođeni 2010. godine, nakon dva vikenda pauze, i oni, kao i generacija 2009, gostuje ŠF „Alfa“ u nedelju sa početkom u 12:00, tako da imamo dupli program sa ŠF „Alfa“. Takođe se nadamo, da će naši dečaci, na krilima prethodne utakmice, i u ovoj pokazati svoj veliki napredak.
I za kraj, naši najmlađi dečaci, a to je generacija 2011. godišta i mlađi će odigrati utakmicu, gde će ugostiti svoje vršnjake i naše prijatelje iz ŠF „Varga“, u subotu sa početkom u 12:00. Dakle i u subotu, imamo dupli program. I za naše najmlađe, isto važi kao i za starije, a to je da se nadamo da će pokazati svoj napredak i da će biti još bolji nego na prethodnim utakmicama.
Ono što za kraj treba istaći je, da su deca zaista zaslužila ovako predivan i bogat program, pre svega zbog njihovog ponašanja i rada i nadamo se da će ovakvih vikenda biti još puno puta. Očekujemo i da će ove utakmice biti lepo propraćene i ovim putem pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu i uživaju u čarolijama naših mališana.
Veliki Spostrki Pozdrav, NAPRED DIF!!!

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti