KONTAKT

POSETA OŠ "MILOŠ CRNJANSKI"

05-03-2018

Podeli vest

naslov vesti

Radi popularizacije sporta, pre svega fudbala, naša škola fudbala će u narednih nekoliko nedelja, posetiti nekoliko osnovnih škola na teritoriji opštine Čukarica. Cilj nam je, da povećamo, ionako veliku našu porodicu i iz tog razloga ćemo đacima prvih i drugih razreda osnovnih škola, prezentovati našu školu i održati nekoliko pokaznih treninga treninga.
Već prvi pokazni trening, imali smo priliku da održimo u OŠ "Miloš Crnjanski", u petak 02.03.2018. godine, za đake drugog razreda, odnosno dečake i devojčice rođene 2009. godine.
Preko 60 đaka, imalo je priliku da proba i da vidi, kako izgleda jedan naš trening, a ocenu uspešnosti pokazuju osmesi i sreća na njihovim licima. Pored igre na dva gola, koja ih je naravno najviše zanimala, imali su priliku da se oprobaju i na poligonu koordinacije, kontroli lopte, žongliranju, a za dodatni vid animacije i zabave, bila je zadužena i jedna stanica je bila sa elementarnim igrama. Taj jedan školski čas od 45 minuta, izgledao je kao da je trajao 5 minuta, što se moglo videti po uzdasima dece, kada je zvonilo za kraj časa, ali nadamo se da smo u svojoj nameri uspeli i da smo animirali decu da, pre svega počnu da se bave sportom, a onima kojima se dopao naš sport, trening i naši treneri, očekujemo ih najkraćem vremenskom roku da dođu i obogate našu porodicu. Takođe pohvale koje smo dobili od učiteljica nam puno znače, čak su se mogli čuti i komentari "eh kad bi ste nam češće dolazili" i zbog toga smo veoma ponosni.
Ovom prilikom se zahvaljujemo redom: direktorki OŠ "Miloš Crnjanski" Gordani Milojević, koja nam je omogućila održavanje pokaznog treninga, učiteljicama koji su prihvatili našu inicijativu i napravili zajednički čas i ostalim zaposlenima na zaista prijatnom gostoprimstvu. Još treba istaći, da u četvrtak 08.03.2018. godine ćemo imati, ponovo zajedničko druženje, ali ovoga puta sa đacima prvacima OŠ "MIloš Crnjanski".
Do tada, SPORTSKI POZDRAV!!!

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti