KONTAKT

MAJ OBELEŽILA DVA NAŠA IGRAČA

21-06-2017

Podeli vest

naslov vesti

Dečaci su za svoj trud i u mesecu maju zaslužili maksimalnu ocenu za svoje angažovanje. Završeno je većanje za najboljeg igrača prethodnog meseca i jednoglasnom odlukom trenera je odlučeno da titulu igrača 5. meseca (maj) dobiju dva naša igrača.
Trenerima je svakog meseca sve teže da donesu odluku, momci su iz treninga u trening bolji, angažovaniji, koncentrisaniji, jednostavno nepreduju. Neko se od njih bolje snalazi u vežbama žongliranja, drugi su majstori kontrole lopte, ostali izvode vođenje lopte na zaista dobar način.
Ovog meseca igrači treninga su OGNjEN BOŽOVIĆ i ALEKSA SPASOJEVIĆ.
Od kako nam se pridružio, Ognjen konstantno napreduje uzlaznom putanjom. Kada su u pitanju motoričke sposobnosti, Ogi svakako spada u grupu najsposobnojnih, izuzteno mu idu vežbe koordinacije, kao i koordinacione vežbe sa loptom (kontrola lopte u mestu), do zadovoljavajuće mere je usvojio vođenje lopte jačom nogom, dok mu žongiranje zadaje određene probleme, ali smo sigurani da će uz odgovarajući metodički proces usvojiti i ovaj motorički zadatak sa loptom.(BRAVO OGI, NASTAVI OVAKO!!!)
Aleksa se skoro priključio našem timu, ali je od prvog dana pokazao da se radi o izuzetno talnetovanom dečaku. Jedan je od najredovnijih na treninzima i jako brzo je sustigao svoje drugare sa učenjem određenih koordinacionih i tehničkih zadataka bez i sa loptom. (BRAVO ALEKSA, SAMO NAPRED!!!)
Kao što je rečeno, izbor za ovu titulu je sve teži, ali je trenerima jako drago što su na ovako "slatkim"mukama.

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti