KONTAKT

FUDBALSKI VIKEND

31-10-2017

Podeli vest

naslov vesti

Ovaj vikend je bio prava "fudbalska poslastica" za najmlađe članove škole fudbala DIF. Zbog većeg broja članova najmlađe selekcije, a i kako bi svi oni proveli više vremena u igri, treneri su odlučili da organizuju dve utakmice ovog vikenda, i to dva gostovanja! Naše dečake su ugostili drugari iz ŠF Žarkovo (subota) i ŠF Woodball (nedelja). U subotu, mališani su bili oduševljeni dok su izlazili na skoro renoviranu podlogu balona u Žarkovu, sa veštačkom travom, a kasnije nisu izostali ni njihovi maestralni fudbalski potezi, usudio bih se reći, u stilu najvećih zvezda koje "jurcaju" za loptom na "zelenom tepihu".
I dok su mališani iz prve grupe uživali u igranju fudbala i prikazivali ono najbolje što su vežbali na treninzima, druga grupa mališana je sa nestrpljenjem čekala nedelju i gostovanje drugarima iz Woodball-a. Njih je takođe dočekala topla dobrodošlica i lepo druženje sa dečacima, a utakmica je obilovala predivnim golovima, odbranama i driblinzima.
Svakako možemo konstatovati da je iza nas jedan zanimljiv i uspešan vikend, pa tako jedva čekamo utorak, da zajedno sa našim najmlađim članovima razmenimo utiske i krenemo u nove radne pobede.

Napred Dif!

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti